Termeni și condiții

Recomandăm citirea cu atenție a termenilor și condițiilor stipulate în acest înscris. Enzio.ro prin proprietarul său își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând această pagină, numită "Termeni și condiții"

 

 1. Dreptul de autor și drepul de proprietate

 

1.1Enzio.ro este o platformă comercială online, fiind proprietatea T.A.F. ROMANIA EXPERT SRL, înregistrată cu numarul J40/8449/2001 și RO14222236, cu sediul în strada Episcopul Chesarie 12, sector 4, București.

1.2 Întregul conținut al platformei comerciale online și anume : texte, imagini, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date, este proprietate Enzio.ro prin T.A.F. ROMANIA EXPERT srl și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul T.A.F. ROMANIA EXPERT srl a oricărui element enumerat mai sus se pedepseste conform legislației in vigoare. Se permite folosirea site-ului Enzio.ro numai în limitele meționate în prezentul document.

1.3 Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor prezentate pe site-ul Enzio.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor stipulate în acest înscris .

Pentru a fi informat despre toate condițiile de utilizare ale acestui site, vă rugăm să parcurgeți toate sectiunile de mai jos.

1.4 Enzio.ro își rezervă dreptul de a face modificări și actualizări ale acestor termeni și condiții, precum și ale ofertei, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor.

1.5 Enzio.ro își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni și erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere sau erori ale produselor software utilizate pentru funcționarea site-ului.

1.6 Enzio.ro își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Produsele comercializate sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării sunt însoțite de factură fiscală și certificatul de garanție, conform legislației în vigoare. Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil.

1.7 www.1six.com permite accesul utilizatorului în interes personal pentru efectuarea de comenzi online sau informare dar nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei T.A.F. ROMANIA EXPERT srl fără acordul prealabil scris al acesteia.

1.8 Enzio.ro permite crearea unei legături web - link atâta timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru T.A.F. ROMANIA EXPERT srl sau oricăruia dintre partenerii noștri și numai după obținerea prealabilă în scris sau prin email a acordului nostru.

1.9 Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și conditiile, de fiecare dată când folosiți acest site. Continuarea folosirii site-ului implică acceptarea modificarilor efectuate.

Efectuarea unei comenzi pe site-ul Enzio.ro reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile stipulate în acest înscris. În cazul în care nu ești de acord cu acestea, te rugăm să nu plasezi comanda până nu sunt lamurite punctele neclare.

 

2. Înregistrarea și comanda

 

2.1 În vederea logării pe Enzio.r , este necesar să ne furnizezi următoarele informații despre tine:

- numele și prenumele din actul de identitate,

- adresă e-mail,

- adresă domiciliu,

- adresa de livrare a produselor,

- număr de telefon la care poti fi contactat(ă),

- date de identificare BI/CI/pașaport,

- data nașterii.

În cazul în care una sau mai multe informații din cele de mai sus se schimbă, te rugăm să ne anunți la contact@Enzio.ro .

2.2 Pentru a te înregistra pe Enzio.ro , veridicitatea acestor informații este obligatorie. De aceea, în cazul în care aceste informații sunt incorecte sau insuficiente, ne rezervăm dreptul de a-ți bloca acesul la site, fără preaviz, pe o perioadă stabilită de noi, fără a fi nevoie de acordul tau.

2.3 Accesul pe site se face în baza unui "user name" și a unei "parole". Consecințele oricărei activitșți desfăsurate prin folosirea parolei reprezintă responabilitatea ta în mod integral. În cazul în care ți-ai schimat adresa de e-mail, parola sau ai uitat-o pe aceasta din urmă, te rugăm anunță-ne și noi îți vom furniza o parolă nouă. În cazul în care sesizezi activități desfășurate sub datele tale de identificare, dar care nu-ți aparțin, anunță-ne de urgență!

2.4 Plasând o comandă pe site-ul nostru, ne da-i acceptul folosirii datelor tale (inclusiv a celor adaugate) în scopul livrării produselor, serviciilor si informatiilor cerute. Acest lucru implică și acordul dat către terțe părți care sunt implicate în activitatea mai sus descrisa. Întelegem că o dată cu acceptarea termenilor și condițiilor, avem acordul tău pentru folosirea informațiilor furnizate de catre tine de în scopul excluderii posibilelor fraude. Aceste informații ar putea fi înregistrate de catre organele abilitate. Daca ai mai puțin de 18 ani, te rugăm sa-ți anunți tutorele despre această acțiune.

2.5 Ne rezervăm dreptul de a refuza comenzile care ridică suspiciuni, cum ar fi un număr foarte mare de produse, informațiile de logare incomplete sau neverificabile, adresa de livrarea neconfirmată, etc.

 

3. Contract și comunicare

 

3.1 O dată lansată comanda online cumpărătorul este de acord cu forma de comunicație ulterioară (telefonic sau electronic) precum și cu modul de operare al vânzătorului.

3.2 Orice comandă confirmată implică vânzatorul și consumatorul persoană fizică într-un contract la distanţă.

3.3 Contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat între Enzio.ro în calitate de vănzator şi un cumpărător, în cadrul prezentului sistem de vânzare organizat de către T.A.F. ROMANIA EXPERT srl , utilizează în mod exclusiv, înainte şi la încheierea acestui contract, tehnica de comunicaţie la distanţă cuprinsă în magazinul virtual.

3.4 Momentul încheierii contractului la distanţă cu persoana fizica, respectiv, al incheierii contractului de vanzare cu persoana juridica, îl constituie momentul primirii mesajului de confirmare de către consumator, referitor la comanda sa.

3.5 T.A.F. ROMANIA EXPERT srl nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de informațiile publicate în magazinul on-line Enzio.ro din erori ce nu-i apartin. Vânzătorul își rezervă dreptul de a folosi informațiile furnizate de către cumpărător în vederea realizarii contractului la distanta.

3.6 T.A.F. ROMANIA EXPERT srl nu raspunde pentru prejudiciile create, din cauze ce exclud culpa sa, de nefunctionarea magazinului on-line Enzio.ro precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii paginilor acestuia (ex. defectiuni la reteaua de internet).

 

4. Prețuri

 

4.1 Prețurile sunt stabilite în momentul în care produsele sunt expuse pe site-ul Enzio.ro și includ tva .

Prețurile se actualizează zilnic în funcție de cursul BNR.

Prețurile se pot schimba în cazul când se aplică politica de reduceri .

Prețurile sunt exprimate în lei.

Prețurile nu includ cheltuielile de livrare decât în cazul în care se specifică în mod expres pe site.

4.2 Conform Art. 1665 din Codul Civil cu privire la prețul fictiv și prețul derizoriu:

4.2.1 Vanzarea este anulabilă atunci când prețul este stabilit fără intenția de a fi plătit.

4.2.2 De asemenea, dacă prin lege nu se prevede altfel, vânzarea este anulabilă când prețul este într-atat de disproporționat față de valoarea bunului, încât este evident că părțile nu au dorit să consimtă la o vânzare.

4.3 În ciuda eforturilor noastre, un mic număr de produse pot avea pe site prețuri greșite, stabilite în mod eronat de aplicația noastră informatică. În această situatie Enzio.ro nu se obligă să onoreze comenzile cu preț derizoriu. În cazul în care prețul real este mai mic decât prețul publicat pe site, iar dumneavoastra ați achitat prețul în avans, diferența vă va fi returnată în termeni legali.

 

5. Plata produselor

 

5.1 Plata produselor comandate pe site-ul Enzio.ro se poate efectua prin ramburs la livrarea produselor de către curier sau în avans. Plata în avans se poate realiza prin ordin de plată sau prin card bancar. În cazul plății în avans, livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul T.A.F. ROMANIA EXPERT srl. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea. Comenzile plasate pe site-ul Enzio.ro și achitate cu cardul sunt procesate de catre mobilpay.ro în numele T.A.F. ROMANIA EXPERT srl.

T.A.F. ROMANIA EXPERT srl prin Enzio.ro își rezervă dreptul ca in anumite cazuri să solicite plata produselor in avans.

 

6. Livrarea produselor

 

6.1 Livrarea produselor se face oriunde în România, prin intermediul unor firme de curierat rapid.

6.2 TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins între 24 de ore și 21 de zile lucratoare și este menționat în pagina produsului respectiv. NU facem livrări prin Poșta Română.

6.3 Livrarea produselor se face prin firmele de curierat Urgent Cargus.

6.4 Datorită programului firmelor de curierat, în weekend nu se fac livrări. Acestea se efectueaza doar în zilele lucratoare, de luni până vineri. Înainte de a livra coletul, veți fi contactat telefonic de catre curier pentru a confirma prezența dumneavoastră la adresa menționată.

6.5 În cazul livrării bunurilor prin curier, cu plata ramburs, cumpărătorul va intra în proprietatea mărfii și va avea dreptul să deschidă coletul dupa semnarea documentului de transport și efectuarea plății.

6.6 Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Factura constituie contractul de vanzare-cumparare conform legislației române în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsul conform comenzii.

6.7 Enzio.ro își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrarea produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de voința T.A.F. ROMANIA EXPERT, cum ar fi : incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești.

6.8 Valoarea maximă a daunelor ce pot fi de Enzio.ro prin proprietarul T.A.F. ROMANIA EXPERT față de orice client, persoană fizică sau juridică, în cazul nelivrării sau a livrarii necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de la aceasta.

 

7. Garanția produselor

 

7.1 Ne dorim să vă bucurați de produsele achiziționate, motiv pentru care vă transmitem recomandările noastre cu privire la îngrijirea acestora și condițiile prin care puteți beneficia de garanție.

Toate produsele comercializate de Enzio.ro beneficiază, în baza facturii, de o perioada de garanție comercială de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului.

La solicitarea garanției este necesar prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care nu se face dovada acestor documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se soluționa garanția.

Vă informăm că articolele de îmbracaminte, încălțăminte și/sau accesorii nu au o durată medie de utilizare și nici garanție legală de conformitate.

7.2 Garanția acordată nu afectează drepturile conferite prin lege consumatorului și este în concordanță cu prevederile OG nr. 21/1992 privind Protecția Consumatorilor cu modificările ulterioare și legea nr. 449/2003.

7.3 Modalităţi de asigurare a garanţiei:

a. Repararea produsului

b. Înlocuirea produsului - daca acesta nu poate fi reparat

c. Reducere din valoarea inițială în funcție de natura deficiențelor prezentate

d. Returnarea contravalorii produsului, dacă nici repararea, nici înlocuirea nu sunt posibile.

7.4 Condiții în care garanția devine inaplicabilă sau nulă

a. Uzură morală sau uzură fizică normală a produsului

b . Decolorarea produsului sau a unor parți componente în urma expunerii la factori severi de mediu (surse de caldura, umiditate, etc).

c. Defecte cauzate de utilizarea neadecvată sau în mod abuziv

d. Intervenția, repararea sau modificarea facută de persoane neautorizate

e. Deteriorări ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de socuri asociate cu ruperea, agățarea, lovirea sau zgârierea bunului

f. Întreținere defectuoasă

 

8. Politica de retur

 

8.1 Conform OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, consumatorul benficiază de 14 zile pentru a se retrage (perioada de retragere) din contract fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât costurile suplimentare de transport.

8.2 Conform OUG 34/2014 privind drepturile consumatorului, produsele care sunt furnizate dupa specificațiile consumatorului pot fi returnate doar dacă au defecte de producator.

Termenul de 14 zile intră în vigoare în momentul în care consumatorul intră în posesia fizică a produselor.

8.3 Consumatorul va trebui să suporte costul aferent returnării produselor în caz de retragere. Costurile suplimentare reprezintă orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezultă din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii calităților și funcționării produselor, taxe poștale sau de orice altă natură) care urmează a fi suportate de consumator cu ocazia exercitării dreptului de retragere.

8.4 Înainte de returnarea produsului, este obligatoriu să completați formularul de retur online, pe care îl găsiți aici

8.5 Produsul va fi returnat în condiții bune, în punga sau cutia originală, neutilizat și fără urme de deteriorare. În caz contrar, ele pot fi reexpediate clientului. Produsul returnat trebuie să fie însoțit de copia după factură, certificat de garanție și formularul de retur completat online. Dacă produsele alese pentru retur au fost însoțite de cadouri, trebuie returnate și acestea.

8.6 Consumatorul poate face returul prin orice firmă de curierat (inclusiv Poșta Română), dar vă recomandăm pentru o mai bună desfășurare a procedurii de retur să utilizați servicii de curierat.

8.7 Enzio.ro va înapoia contravaloarea produselor în cel mult 30 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

8.8 Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN specificat în Formularul de Retur.

8.9 Produse ce fac exceptie de la exercitarea dreptului de retur sunt produsele desigilate de consumator a căror nouă comercializare ar putea prezenta riscuri din motive de igienă sau de protecție a sănătății pentru alți consumatori.

8.10 Dacă nu ați reușit să rezolvați vreuna dintre problemele dvs. cu unul dintre consultanții de vânzări ai Enzio.ro , telefonic sau prin e-mail, pentru conciliere internă vă rugăm să transmiteți un e-mail la adresa office@Enzio.ro

 

9. Abonarea si dezabonarea la newsletter

 

9.1 Abonarea și dezabonarea la newsletterul site-ului Enzio.ro este gratuită și voluntară, și implică acceptarea urmatorilor termeni de utilizare.

9.2 Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instructiunile din subsolul fiecărui email.

9.3 Mesajele trimise respectă legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională.

9.4 Utilizarea newsletter-ului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului precum se autorizează și folosirea site-ului, în condițiile prevăzute de prezentul document, iar politica de confidențialitate este descrisă pe larg în sectiunea următoare. LaynnaSstyle srl deține toate drepturile asupra conținutului newsletterului trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru informațiile publicate pe site, în concordanță cu prevederile acestui document.

9.5 Abonatii newsletter-ului Enzio.ro pot retrimite aceste comunicări comerciale și altor persoane, pe răspunderea lor, și în condițiile în care nu au modificat nici structura, nici conținutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonații newsletter-ului Enzio.ro mesajele comerciale, se consideră că au fost informate în prealabil de către abonați despre prevederile prezentului articol. În acest context, T.A.F. ROMANIA EXPERT srl nu poate fi făcut răspunzatoare sub nici o formă de acțiunile abonaților săi.

9.6 T.A.F. ROMANIA EXPERT srl își rezervă dreptul de a restricționa accesul oricărui abonat la newsletter, dacă abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.

 

10. Politica de confidentialitate

 

10.1 T.A.F. ROMANIA EXPERT srl garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către T.A.F. ROMANIA EXPERT pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre T.A.F. ROMANIA EXPERT srl nu implică obligativate din partea utilizatorilor, aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita în mod gratuit ștergerea lor din baza de date. Orice astfel de cerere sau notificare în vederea ștergerii acestora din baza de date, se va data, semna și trimite de catre persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa contact@Enzio.ro , sau prin posta la adresa: Str. Episcopul Chesarie, Nr. 12, Sector 4, Bucuresti.

10.2 T.A.F. ROMANIA EXPERT srl se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți cu excepția operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

10.3 Datorită modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul Enzio.ro sunt transmise pe cale electronică, T.A.F. ROMANIA EXPERT nu poate fi făcută raspunzătoare în nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informațiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, T.A.F. ROMANIA EXPERT va lua toate măsurile și va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate să rezolve acest tip de infractiune.

10.4 Informațiile furnizate catre T.A.F. ROMANIA EXPERT sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului T.A.F. ROMANIA EXPERT, abonarea la newsletter, etc), conform legilor în vigoare. T.A.F. ROMANIA EXPERT nu furnizează adresa dumneavoastra de e-mail unor terți, nu încurajeză spam-ul, și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora.

10.5 T.A.F. ROMANIA EXPERT certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distantă cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea nu are un caracter limitativ):

10.5.1 Dreptul de a cere T.A.F. ROMANIA EXPERT să vă confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastră personale, în mod gratuit.

10.5.2 Dreptul de a cere T.A.F. ROMANIA EXPERT să rectifice, să actualizeze, să blocheze sau să șteargă în mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 .

10.5.3 Dreptul de a cere T.A.F. ROMANIA EXPERT să înceteze în mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastră personale.

10.5.4 Dreptul de a cere T.A.F. ROMANIA EXPERT să înceteze expedierea de mesaje promoționale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa office@Enzio.ro sau prin poștă, la adresa: Str. Episcopul Chesarie, Nr. 12, Sector 4, Bucuresti. Enzio.ro folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află sub controlul nostru.

10.6 T.A.F. ROMANIA EXPERT nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

10.7 T.A.F. ROMANIA EXPERT nu poate fi făcută răspunzătoare în nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de Enzio.ro în scopul precizat în prezentul document. Orice accesare a bazei de date cu informații personale a utilizatorilor Enzio.ro, inclusiv orice încercare de acces neautorizat, va fi înregistrata într-un fișier de acces. Fișierele de acces vor face posibilă identificarea de către T.A.F. ROMANIA EXPERT a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fără un motiv legitim, în vederea sesizării organelor competente. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care rulează site-ul Enzio.ro va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au inițiat această acțiune.

10.8 Enzio.ro folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor.

 

11. Comentariile publicate pe site

 

11.1 Utilizatorii care acceseaza site-ul Enzio.ro pot face comentarii la adresa

produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. T.A.F. ROMANIA EXPERT srl își rezervă dreptul, dar nu și obligația, de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbură în vreun fel viața privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conține viruși, texte reprezentând mail-uri în masă sau orice altă formă de spam.

T.A.F. ROMANIA EXPERT srl nu v-a purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicări electronice, ele fiind oferite sub aceeași limitare a responsabilității ca și restul conținutului de pe site, conform articolelor din acest document.

În cazul trimiterii unor informații, altele decât cele legate de procesul de cumpăre/vânzare a unor produse, se consideră că utilizatorul conferă societății T.A.F. ROMANIA EXPERT srl și partenerilor săi dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a o distribui prin orice mijloce media oriunde.

Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuală se poate trimite email pe adresa office@Enzio.ro

 

12. Calitatea serviciilor de functionare

 

12.1 Site-ul Enzio.ro este găzduit de serverele unei terte firme. T.A.F. ROMANIA EXPERT srl nu va putea fi facută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări ale scripturilor programate. Laynna Sstyla srl nu va putea fi facută raspunzătoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Enzio.ro .

12.2 T.A.F. ROMANIA EXPERT srl nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Enzio.ro . Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

 

13. Dispozitii finale

 

13.1 Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe Enzio.ro care nu este deja tratată de nici un capitol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizarii în scris a problemelor, de catre utilizator.

13.2 În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parți. Fiind de acord cu acești Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului Enzio.ro , clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste conditii a site-ului.

Product added to wishlist

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste despre Cookies